A “szénanáthám” és annak hirtelen eltűnése …

Egy doktornő beszámolója

Kedves Helmut!

Örömömben sírtam, amikor a „betegségek” okainak felkutatása során találkoztam a Germán Gyógytudománnyal! A koronaőrület nélkül valószínűleg soha nem kerültem volna ide. Íme egy újonc esettörténete:

A “szénanáthám” és annak hirtelen eltűnése …

Hét éves koromban a szüleim elváltak. Anyám újra férjhez ment és egy másik városba költöztünk. Édesapámat tavasszal/nyáron öcsémmel együtt utoljára láttuk egy közös séta alkalmával, amikor azt mondta nekünk gyerekeknek, hogy jobb lenne, ha nem jönnénk többször látogatóba. Ennyi volt. Attól kezdve se életjel, se levél, se semmi.

Egy évvel később, pontosan a nyolcadik születésnapomon a szemem borzasztóan égni kezdett. Azután az orrom is folyt. Nagyon jól emlékszem rá, mert meghívtam a barátaimat, és megtiszteltetés volt számomra, hogy a szemem miatt egész nap büszkén sétálhattam örökbefogadó apám napszemüvegében.

Ettől kezdve minden évben „szénanáthám” volt… néha olyan súlyos, hogy kortizon injekciókat kaptam, hogy dolgozni tudjak.

Gondolataimtól nem tudtam szabadulni. Szerettem volna tudni, apámnak hogy sikerült elhagynia gyermekeit, és hogy egyáltalán hiányzunk-e neki.

A 30-as éveim elején felvettem vele a kapcsolatot. Újra megnősült, a vele folytatott beszélgetések nem voltak túl üdítőek. Sok magyarázat, sok elfojtás, sok bla-bla.

(Mindketten jobbkezesek vagyunk. A bal lábán visszerek voltak, később trombózisa volt. Ugyanez történt valamivel később nálam is, először seprűvénák jelentek meg. Jelenlegi tudásommal ezt nem tudom értelmezni. Az érintett vénát eltávolították.)

A fiam, apám biológiai unokájának születése után apám és a felesége meglátogattak minket. Alig érdekelte őket a gyermek, szinte kizárólag saját magukról és élményeikről meséltek. Ezt nagyon furcsának találtam. A találkozó után úgy döntöttem, hogy kerülöm a kapcsolatot, mivel semmi közös nem volt bennünk és nem éreztem valódi közelséget sem hozzá.

Attól kezdve alig éreztem valamit az allergiámból!

Tíz évvel később valaki mástól megtudtam, hogy apám meghalt. Ettől kezdve soha többé nem voltak tüneteim! Erre csak később jöttem rá, és ezt csak most lehet értelmezni.

Köszönöm, köszönöm szépen a munkáját, az elkötelezettségét abban, hogy Dr. Hamer csodálatos örökségét továbbadja!!

Miután valaki megérti ezeket a törvényeket, már nincs visszaút.

Igyekszem mindent megtenni, hogy munkám során megvalósíthassam őket, és hogy „apránként” megosszam őket minden nyitott gondolkodású emberrel.

Meleg üdvözlet Brémából!

 

Helmut Pilhar megjegyzése:

Nagyon köszönöm ezt az élménybeszámolót!

Nyilvánvalóan, amikor utoljára hétéves korában látta az apját, „vizuális elválasztás-konfliktust” (kötőhártya) és egy „nem-tudom-kiszimatolni-konfliktust” (orrnyálkahártya) szenvedett el. Egy évvel később, onnantól kezdve pedig minden évben visszatért arra a sínre, ami valószínűleg a születésnapjának évszakjával volt kapcsolatos. Mindenesetre ezt a sínt biztosan akkor programozta be, amikor utoljára látta az apját.

A kortizonnak szimpatikotóniás hatása van, és kiemeli az egyént a vagotóniás gyógyulási fázisból, ezáltal a gyógyulási fázis tünetei „gyengülnek”.

A visszér kialakulását a lábra asszociált béklyó okozza (a vénák simaizmai), ahol a kezűség kulcsfontosságú. Apjának a bal lábán visszerek voltak, amelyek vagy a saját anyjával, vagy a saját gyermekeivel voltak kapcsolatosak.

Most lesz egyre érdekesebb! Amikor 30 éves korában kapcsolatba lépett az apjával, az nagyon kiábrándító volt az ön számára – és az allergia enyhült. Amikor 10 évvel később megtudta, hogy az apja meghalt, az allergiája teljesen eltűnt!

Apja körüli konfliktusát, amelyet 7 évesen szenvedett el, majdnem meg tudta oldani, amikor 30 évesen csalódott az apjában. De véglegesen csak az apja halálával tudta megoldani ezt a konfliktust.

Mindezt utólag rekonstruálni tudta, ami világossá teszi, hogy a konfliktus, a síneken keresztüli kiújulások és még maga a konfliktusmegoldás is teljesen megkerüli az éber elmét. A tudattalan (vegetatív) idegrendszerről van szó!

Dr. Hamer Germán Gyógytudományának segítségével most magyarázatot találhatunk a szervi tüneteinkre és esetleg irányíthatjuk a tudatalattinkat az éber tudatunkkal!

Legyen a Germán Gyógytudomány a hobbid!