Kisfiú 1-es típusú cukorbetegsége

Egy apa (lelkész) beszámol arról, hogyan gyógyult meg az 5 éves kisfia a cukorbetegségből

Eli kisfiamnál tavaly az 1-es típusú diabéteszt diagnózist állítottak fel.

Nem tudtam, mit tegyek és hagytam, hogy beutalják a kórházba. Az orvosok kioktattak minket a feleségemmel és akkor betelt a pohár. Nagyképűen állították, hogy ők mi mindent tudnak és hogy mennyire tudományosak. Viszont fogalmuk sincs, mi a vírus oka és a betegségeket sem képesek meggyógyítani. Csak azt hajtogatták, hogy a kisfiú el fogja veszíteni a szervét, mert ennek következményeképpen borzalmas betegségek alakulnak ki. Élete végéig magánál kell hordania az inzulinpumpát. Szörnyű volt, képtelen voltam elfogadni.

Hallottam Dr. Hamerről és még a kisfiam megbetegedése előtt azonnal komolyan kezdtem érdeklődni iránta. Természetesen még nem mélyültem el benne igazán és felhívtam Dr. Braunt és másokat, akik Dr. Hamernél tanultak. A kisfiam már több, mint egy éve jár az óvodába, ami miatt ellenszegülés-konfliktusa volt. A végén már csak ordított, és könyörgött, hogy ne vigyük oda. A kórházban megnyugtattuk, hogy nem kell többé az oviba mennie. Ez volt a pont, és még sok egyebet is tettünk annak érdekében, hogy felgyorsítsuk a gyógyulási folyamatot (túlsavadosás témában). A kisfiam vércukorszintje néhány órán belül beállt a normál értékre, ezért levettük róla a pumpát. Az orvosok agresszíven viselkedtek, de tehetetlenek voltak a diétánk és a konfliktusfeloldásunkkal szemben. Idő előtt, inzulinbeállítás nélkül el kellett engedni minket a kórházból.

Eli most 5 éves, egy éve inzulin nélkül él. Nem tudom, milyen sokáig lehetett konfliktus-aktív fázisban, én kb. másfél évre tippelek, és a konfliktus egyre erősödött, egészen ama bizonyos erőteljes ellenszegülés pillanatáig. Most kevés szénhidrátot adunk neki és csak alacsony szénhidráttartalmú ételeket kap, hogy a gyógyulási folyamatot felgyorsítsuk. Ez mindannyiunknak jót tesz.

Amikor tanulmányoztam az ön előadásaidat, feltűnt nekem néhány dolog. Amikor a kórházrémálom véget ért, minden reggel folyt a szemem és össze voltak ragadva. A feleségem a kórházban egész idő alatt az orvosok ajkán csüngött és úgy éreztem, nem lát engem. Nagyon egyértelművé kellett tennem számára, hogy én vagyok, aki elvégzi a munkát, nem pedig az orvosok. Egyik orvos sem örült annak, hogy Eli meggyógyult és hogy nem szorul inzulinra. Tudom, hogy elvesztettek egy ügyfelet, de ez a gondolkodás rosszindulatú, csakúgy, mint azok a próbálkozásaik, hogy eltérítsenek a szándékomtól.

Túl keveset értek a Germán Gyógytudományból ahhoz, hogy mindent rendesen el tudjak magyarázni vagy helyesen tovább tudjam adni. Teljesen le vagyok nyűgözve testünk teremtéséről és a Dr. Hamer által dokumentált munkáról. Ez egy csodálatos mű!

Valószínűleg más oka van annak, hogy mindez olyan gyorsan történt, hiszen csak néhány órára volt szükség, és Eli még csak 4 éves volt. Lelkész vagyok és tudom, hogy Dr. Hamernek igaza van, a kisfiam alapproblémája pedig az ellenszegülés-konfliktus volt (a nagyagykéregben Hameri Góccal).

Szívélyes üdvözletem Bielefeldből

2021.01.15.

Helmut Pilhar megjegyzése

Ez tiszta őrület, ugye? Az ok megoldva és hopp, nincs többé tünet. És ahogyan az apa leírja az orvosok reakcióját. Ez az apa egy lelkész.

Köszönöm ezt a csodálatos leírást.