Hírlevél – 2020.07.06.

Kedves Germán Gyógytudomány barátok, ismerősök!

Reméljük, az utóbbi hónapok történései némi bizonyossággal szolgáltak arról, hogy Hamer doktornak már megint igaza volt!

Ha megtapasztaljuk, majd megértjük biológiánk bölcsességét, az agy-lélek-szerv elválaszthatatlan hármasát, akkor visszatér az az ősbizalom, amelyet többé-kevésbé elvesztettünk az idők során.

Mi az a megértés? 

Új és bemagolni való információk összessége?

Olyan ismeretek szerzése, amelyektől gombnyomásra megváltozik az életünk?

Olyan tudás elsajátítása, melynek segítségével kontrollálni, manipulálni tudjuk az életünket?

Nem.

E megértés nem úgy születik meg, hogy a fejünkbe véssük. Nem tudjuk lenyelni sem és magunkra kenni sem. Nem kapunk általa konkrét tanácsot és mindenkire érvényes, instant megoldókulcsokat.

Aki ezt ígéri, az sajnos félrevezeti az embereket a Germán Gyógytudomány égisze alatt.

Az Germán Gyógytudomány megértése a tapasztalatokon alapul.

Dr. Ryke Geerd Hamer eredet felfedezése, valódi üzenete magát az életet adja nekünk. A biológiai természettörvényekkel való együttműködésre – és nem annak manipulálására, felülmúlására – tanít, amely évmilliók óta bevált folyamatok által biztosítja számunkra az életet.

A biológiánktól vagyunk „élő”lények, ezért amíg félreértjük, addig képtelenek leszünk önmagunk, társunk, környezetünk valódi megértésére, megfigyelésére, tiszta megoldásokra.

A Germán Gyógytudomány nem arra való, hogy eszközként használd. Csak élni tudod.

Sajnos sokan eszköznek vélik, ennek is köszönhető az, hogy számtalan változata, kiegészítése létezik már.

/Török Gabriella/

 

Mindent megteszünk a Germán Gyógytudomány érdekében!

A Germán Gyógytudomány Intézet Kft. nevében igyekszünk minden komoly fórumon és rendezvényen jelen lenni és büszkén mondhatjuk el, hogy az újonnan megalakuló Magyar Integratív Medicina Szövetségnek is tagja lettünk, ahol Hamer doktor eredeti anyagait és valódi üzeneteit tudjuk közvetíteni:

Megalakult a MIMSZ – összefogtak az orvosok és a természetgyógyászok

  1. októberében került megrendezésre a MAOT 34. és a MIMSZ (Magyar Integratív Medicina Szövetség) 1. kongresszusa, ahol örömmel vettünk részt (Kelemenné Dévényi Julianna, Török Gabriella és dr. Kovács Gyula), hiszen nagyobb eséllyel indulhat útjára a Germán Gyógytudomány, ha tagja egy olyan szövetségnek, amelynek célja az ernyőszervezetbe hívni azon társaságokat, alapítványokat és civil szervezeteket, akik a természetes gyógymódokat gyakorolják, tagjaik bejegyzett társaságban tevékenykednek, érdekvédelmet, javaslatok letételét és kapcsolatot ígérve a szakma és a döntéshozók, kormányzati szervek, nemzetközi hasonló szövetség felé, ezáltal is emelve a szakma elismertségét.

Magyarországon ez az első olyan jellegű összefogás, melyben orvosok és diplomás egészségügyi szakemberek közösen kívánnak előrelépni céljaik érdekében.

A szövetség vezetőségi tagjai:
Prof. dr. Hegyi Gabriella elnök
dr. Radnai Andrea alelnök
dr. Szőke Henrik MD. PhD. alelnök
dr. Szalkai Iván PhD. alelnök
Daróczy Zoltán főtitkár
Sztojalovszky Gábor titkár
Császi András titkár

Everness fesztivál

Időpont: 2020. 08. 28. péntek, 16.00-17.45

Helyszín: Evernessia nagyszínpad

Kerekasztal beszélgetés, Határterületek: Gyógyítás

Résztvevők: dr Darnói Tibor (holisztikus orvos), dr. Karácsony Ferenc (kanabinoid medicina), dr. Kovács Gyula (orvos, Germán Gyógytudomány képviselője)

„A rák ellen, az emberért, a holnapért” – országos konferencia

Időpont: 2020. szeptember 3-4., 11.30 – 13.00

Emberi Erőforrások Minisztériuma konferenciaterem

Budapest, Bátori u. 10.

  1. nap Panelbeszélgetések – Szakmai oktatási környezet

Téma: Az integratív medicina előmozdításra olyan orvosokat hívunk meg, akik a praxisukba beépítették a természetgyógyászat különféle ágait, különféle terápiákat alkalmaznak gyógyítás, rehabilitáció során, illetve olyan bevált megoldásokat hoznak, amelyek modellként átvihetők a külföldön bevált integratív medicina területéről…

Felkért hozzászólók:

Dr. Mangó Gabriella, orvos-természetgyógyász

Dr. Gyürky Melinda, neurológus, a kínai gyógyászat alkalmazója

Dr. Kovács Gyula, háziorvos, a Germán Gyógytudomány képviselője

Dr. Szabóné Maszler Judit, pszichológus, pozitív-pszichológia képviselője

Szécsi Emese, irodavezető Zuglói Egészségfejlesztő Iroda

Bővebben:

http://rakelleneskonferencia.hu/2-nap-panelbeszelgetesek/

 

Nyáron új online képzés indul

Ha szeretnéd tisztán megismerni e tudományt Hamer doktor eredeti anyagaiból és esettörténeteiből, ha szeretnél trükköktől és félreértelmezésektől mentesen tanulni és élni, a következő lehetőségeid vannak a kezdetekhez:

Sikeres online tanfolyamokat tartottunk a kijárási korlátozásnak köszönhetően, ezáltal újabb lehetőségek, tervek rajzolódtak ki előttünk, amelyen folyamatosan dolgozunk.

6 napos online tanfolyam

Előadó: Török Gabriella

augusztus 8-9.

augusztus 22-23.

szeptember 5-6.

Bővebb információ és jelentkezés a honlapon, a tanfolyamok menüpont alatt: www.germangyogytudomany.hu/tanfolyamok

 

Tanfolyam orvosok, természetgyógyászok, képzett gyógyítók részére 

A hagyományos orvoslásban dolgozó csapattagjaink nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak mindannyiunk számára – beleértve a segítségre szorulókat is – abban, hogy a kompetenciahatárokat betartva és minél pontosabban adjuk át Hamer doktor felfedezését. Ebbe beletartozik természetesen az is, hogy az orvosi kezelés alatt álló vagy orvosi ellátásra szoruló betegeket a megfelelő helyre irányíthassuk tovább. Külön nagy öröm számunkra, hogy jelenlétükkel és munkájukkal újabb lépést tehetünk az együttműködés, a további megfigyelések, kutatások irányába is.

Dr. Kovács Gyula és dr. Gáll Imre szeretettel várja képzéseikre azokat a kollégákat, pszichoterapeutákat és a természetgyógyászatban dolgozó vagy alternatív gyógymódokat alkalmazó kollégáikat, akik szeretnék a Germán Gyógytudományt pontosan elsajátítani.

Dr. Kovács Gyula – „Amióta használom a Germán Gyógytudomány ismereteit, még jobban szeretek orvos lenni.”

https://germangyogytudomany.hu/tanfolyamok/tanfolyamok-dr-kovacs-gyula/

és dr. Gáll Imre – „Célom, hogy a hozzám fordulóknak egy teljesebb megértést adjak, mely segítséget nyújthat egy egészségesebb és felszabadultabb élethez.” https://germangyogytudomany.hu/tanfolyamok/tanfolyamok-dr-gall-imre/

Tanfolyamok időpontjai:

szeptember 26-27.

október 17-18.

november 7-8.

Jelentkezni lehet a fenti linkeken található címeken vagy az info@germangyogytudomany.hu címen.

 

„Germán Gyógytudomány – szívvel és lélekkel megáldott orvosok számára” elnevezésű Facebook-csoport

Az eddigi tanfolyamokon végzett orvos-, természetgyógyász, képesített egészségügyi kollégákat a „Germán Gyógytudomány – Szívvel és lélekkel megáldott orvosok számára” elnevezésű Facebook-csoportjukba is szeretettel várják:

https://www.facebook.com/groups/510431149893659/

 

Dr. Hamer legközelebbi munkatársa, Ewa Leimer tanfolyama Piliscséven

Időpont: október 16-18.

  1. Mennyire fontos ismerni a Germán Gyógytudomány átfogó ismereteit?

Dr. Hamer felfedezése felülmúlhatatlan a történelemben. Ez a modern idők, sőt, az azt megelőző idők legfontosabb felfedezése, mivel az emberek és más élőlények életét érinti. Olyan következetes és egyértelmű önmagában, hogy nincs szüksége kiegészítésekre. A felfedezések történetében nincs semmi hozzá hasonló.  Ahhoz, hogy megtapasztalhassa ezt az értékes felfedezést, azaz hogy saját magán tudatosan megtapasztalhassa Dr. Hamer felfedezett összefüggéseit, meg kell értenie azokat. Ma nincs más út! De higgyék el, ezen az úton bárki elindulhat.  Én már csaknem 30 éve ezen az úton járok, orvosi „tanácsadás” és „segítség” nélkül.Mivel a Germán sajátossága abban rejlik, hogy ha megértjük és a természet követelményeit követjük, akkor nincs szükségünk terapeutára, mert testünk maga végez „terápiákat” …Csak ritkán van szükség klinikai segítségre: Dr. Hamer szerint az esetek kb. 5%-ánál. A többi esetben segít a szervezet…Ez az 5% igényel úgynevezett klinikai segítséget, mert a konfliktustömeg túlságosan felhalmozódott és / vagy az Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) túlságosan hosszúra nyúlt.  Sajnos ma nem számíthatunk megfelelő klinikai segítségre, mivel nincs olyan klinika, ahol Dr. Hamer felfedezését ismernék és tiszteletben tartanák az orvosi „segítő intézkedések” során. Ha valaki rendelkezik ezzel a tudással és megérti azt, akkor azt is megérti, hogy a „beteg” páciensek többsége már vagotóniás fázisban van. Tehát már eljutottak az ÉBK alapvető eleméig, a konfliktusmegoldásig. A DHS-nek köszönhetően a szervezet végrehajtja az összes „terápiás” biológiai intézkedést.Ebben az esetben elegendő, ha türelmesen, megértően viselkedünk és a magunk érdekében hagyjuk kifutni ezt a fázist, és nem zavarjuk a szervezetet a munka elvégzésében. Az egyik szeminárium résztvevője, egy orvos egyszer azt mondta:“… Most már tudom: a Germánnal nem valakinek segíthetünk, hanem saját magunknak …”Igen, ez pontosan így igaz! Ezért mindenkinek (családjával együtt) részletesen tudnia kell, hogy mi folyik a szervezetében. Tehát érthető, hogy miért nem terapeutákat akarunk képezni, vagy miért nem akarunk kezeléseket folytatni, hanem csak a tisztességesen be akarjuk vezetni az embereket a Germán Gyógytudomány rejtelmeibe…Úgy gondolom, hogy betegek a jövőben is lesznek. Végül is, a beteg szó azt jelenti, hogy valaki türelmes (patiente = türelmes). És ez egy nagyon fontos tulajdonság, amelyre az ÉBK során szükség van: türelmesen és pánik nélkül, de megértéssel és előrelátással elviselni az ÉBK tüneteit, amelyben vagyunk, és okosan reagálni testünk szükségleteire. Ehhez olyan barátságos környezetre (családra) van szükségünk, amely szintén ismeri ezeket az összefüggéseket.

Mindenki, aki valóban megértette a Germán Gyógytudományt és napi szinten családban él, tisztában van azzal, hogy senki sem képes másokat meggyógyítani. Alapvető fontosságú a „beteg” aktív részvétele a saját testében zajló pszicho-biológiai folyamatokban.A mai betegségekként definiált ÉBK-k optimális lefolyásának fontos előfeltétele: ne essen pánikba a tünetek miatt, és ne indítson el az újabb ÉBK-t.Mert ezeknek a pánik által keletkezett új ÉBK-knak nehéz véget vetni. így aztán jönnek olyan új tünetek, amelyek nincsenek okozati összefüggésben az elsődleges tünetekkel. Ezek olyan DHS-válaszok, amelyek az olyan érzékeléshez kapcsolódik, mint pl. a halál vagy egy támadás félelme a küszöbön álló műtét miatt, vagy attól való félelem, hogy eltorzulhat a teste…Az élő szervezetben zajló folyamatok megértésével bízhatunk a természetben és ad egy belső békét. Csak ebben az állapotban hozhatnak kiegyensúlyozott döntéseket az emberek. Ezt a tudást elsajátítani nehéz feladat és néha még lehetetlen is abban a pillanatban, amikor az embernek már súlyos tünetei vannak, amikor „fenyegetőnek” hangzó diagnózist és prognózist kaptak, vagy már elvégezték a csonkító műtétet vagy a kemoterápiás „terápiát”.  Ezért mindenkit felhívunk arra, hogy a tünetek megjelenése előtt, még mielőtt az orvos „rosszindulatú” diagnózist vagy prognózist készít, kezdjék el tanulmányozni a Germán Gyógytudományt.

II.           Oktatási programunk

Döbbenten figyelhetjük meg a korlátlan meggondolatlanság és a kíméletlenség jelenségét: Vannak olyan emberek, akik röviddel a szemináriumokon való részvétel után kínálnak „terápiát” és „diagnosztizálnak”, és azt állítják, hogy ez azonos a Germán Gyógytudománnyal. Bármely terápiás tevékenység (gyakran röviddel a szemináriumokon való részvétel után) nagy veszélyt jelent azon emberek számára, akik kétségbeesetten keresik a segítséget. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a felelősség hiányának a következményei gyakran tragédiába torkollnak. Ezért ismételten emlékeztetjük Önt, hogy mindenki csak magának (szüleinek és gyermekeinek) tanulhatja a Germán Gyógytudományt! Ha összhangban akar élni a Germán Gyógytudománnyal, akkor ennek a tudásnak szakértőjének kell lennie! E cél elérése érdekében meghívjuk Önt egy többéves tanulásra, egy egyedi, ezen ismereteket feltáró oktatási programra, amely több szintből áll:
1. szint: Az alapvető elméleti ismeretek elsajátítása (a természettörvények és a nómenklatúra)
2. szint: Magaddal szembeni éberség kompromisszumok nélküli fejlesztése (saját érzékeléseinek őszinte felismerése és elfogadása)
3. szint: Dr. Hamer felfedezésének alapos kutatása az ember saját testén történő megtapasztalatás útján, (a saját testén igazolhatja az ismereteket).

A 20 év alatt a Germán Gyógytudomány oktatására létrehozott képzési program teljesen különbözik az oktatás minden létező formájától, és alapvetően a családok számára készült.Az I. szemináriummal kezdődik, a tapasztalatok szerint három évig tart, és magában foglalja a tudásátadás különféle formáit: 4 helyhez kötött előadás és online tanulmányok.A bemutatott anyag orvosi előismeretek nélkül is érthető. Mindenki a saját maga érdekében tanul…

A szemináriumok minden szintje tartalmazza:
1.            Egy helyhez kötött háromnapos találkozót.Minden szeminárium három napig tart, naponta 10:00 órától 14:45-ig. Minden szemináriumi óra megfelel egy iskolai órának. A szeminárium órái között 15 perces szünetet tartunk.Felhívjuk figyelmét, hogy a szeminárium során minden résztvevő hozzáférhet online gyakorlatokhoz, tehát saját laptopra van szükségük (funkcionális egérrel). A szeminárium résztvevője a helyi internetet használja.
2.            Online hozzáférést a rendszeresen frissített adatbázishoz, amely a következő tartalommal rendelkezik:

a) anyag az emberi anatómiáról,
b) az elvégzett szeminárium tananyaga,
c) az elvégzett szeminárium tanagyagához kötődő online gyakorlatok
d) online vizsga, amelyet legalább 8 héttel a következő szemináriumi szint kezdete előtt kell elküldeni.

A szeminárium résztvevői számára mindezen lehetőségeket használhatják, amennyiben rendszeresen részt vesznek az oktatási programban. Minden 3 napos szeminárium után legalább 6, max. 12 hónapos önképzési munkát támogatunk szisztematikusan a weboldalunkon keresztül, skype-on keresztüli online találkozók révén.Így minden résztvevőnek elegendő ideje van lépésről lépésre arra, hogy elmélyüljön a Germán Gyógytudomány ismereteiben. A program ilyen felépítése lehetőséget ad a szemináriumnak a szemináriumon szerzett ismeretek ellenőrzésére. Hogy a szemináriumi végzettséggel rendelkezők a Germán Gyógytudományt mennyire képesek önállóan használni, az saját magától függ…, hiszen a tanulási folyamatban fontos az aktív részvétel. A következő szemináriumon való részvétel a már megtanult anyag sikeres vizsgájától függ. Ez szükséges ahhoz, hogy fel lehessen mérni, hogy a leadott anyagot milyen jól sajátították el. A résztvevőnek szüksége van a már megszerzett ismeretekre a következő szeminárium tartalmának megértéséhez.A résztvevőnek legfeljebb 4 éve van az összes szemináriumi szint elsajátítására (évente 1 helyhez kötött szeminárium).
Ez a határidő biztosítja az átfogó és összetett anyag megtanulásának folyamatosságát.Abban az esetben, ha a résztvevő nem tudja betartani a határidőket, de továbbra is kívánja folytatni a képzést – a programot újra az I. szemináriummal kell elkezdenie.
Figyelem! Ha csak az oktatási program egy részét teljesíti, akkor az ismerete hiányos és a Germán Gyógytudomány megértése nem lehetséges.  Ilyen esetben feleslegesen költi a pénzt és csak pazarolja az idejét…Csak a komplex, hiteles és alapos ismereteinek megszerzése teszi lehetővé a Germán Gyógytudomány hatékony, önálló alkalmazását. Az interneten található különféle látványos véletlenszerű forrásokból származó információk (manapság már sok ilyen létezik) csak nagy zavart, bizonytalanságot okoz, és akadályozza a téma megértését.
III. Hogyan regisztrálhatok az oktatási programra?  Weboldalunkon a Tanfolyamok menüpont alatt van egy kapcsolattartó űrlap, amelyen jelezheti részvételi szándékát.  

A szeminárium dátumait a honlapon találja meg, a tanfolyamok menüpont alatt.
A regisztráció benyújtása nem kötelezi Önt a részvételre.A jelentkezés benyújtásával Ön megerősíti, hogy megismerte a témákat.

Mivel tevékenységünk célcsoportja a család, oktatási programunk végzői nem kapnak igazolást vagy oklevelet, a családnak nincs rá szüksége. Csak a terapeuták foglalkoznak az ilyen igazolásokról, és mi nem képezünk terapeutákat. A regisztráció megérkezése után személyesen felvesszük Önnel a kapcsolatot a Skype-on.Ebben a beszélgetésben további fontos információkat kap. Minden rendben?Annál jobb!Kezdje el a tanulást most!Csak a Germán Gyógytudomány kellő időben megszerzett ismerete teszi lehetővé ezen ismeretek alkalmazását. Amikor szembesülnek a “fenyegetőnek” hangzó diagnózissal, már nagyon nehéz lesz tanulni …Mindenki saját magának tanulja a Germán Gyógytudományt!

Érdeklődni és jelentkezni lehet e-mailen: info@germangyogytudomany.hu címen

 

Ismétlési lehetőség facebook csoportban, klubokban

Szeretnénk, hogy az egyéb forrásból tájékozódó érdeklődők tudása is pontosodjon, hiszen ez a feltétele annak, hogy valóban alkalmazni tudják az életükben Hamer doktor eredeti felfedezését. Ezért az új és régi tanulni, illetve gyakorolni vágyókat szeretettel várjuk a Facebook-csoportunkba:

 

„Germán Gyógytudomány – a hivatalos képviselet csoportja”

https://www.facebook.com/groups/531930547744272/

 

„Belénk kódolt egészség” – „Miért hallgass a lelked szavára”

Akik inkább a személyes kapcsolattartást részesítik előnyben, ők minden hónap utolsó hétfőjén Piliscséven, illetve minden hónap első szerdáján Budapesten találkozhatnak a Germán Gyógytudomány hivatalos képviseletével, ahol klubjellegű előadássorozatot tartunk. A kezdő résztvevők betekintést nyernek az alapokba, a haladók választ kaphatnak konkrét kérdéseikre.

Legközelebbi időpontok:

július 27. – Piliscsév

augusztus 5. – Budapest

 

A Germán Gyógytudományt még egészséges állapotban kell megtanulni, mert egy vízben fuldokló embert már nem lehet megtanítani úszni!

Várunk mindenkit a rendezvényeinken, tanfolyamainkon, köszönjük e „szabadság tudomány” terjesztését, mert életmentő lehet!

A Germán Gyógytudomány csapatának nevében

 

Kelemenné Dévényi Julianna

Germán Gyógytudomány Intézet Kft.

00 36 20 9154715